Det händer i Misterhult 2020

Välkomna till aktiviteter utomhus. Håll utkik på hemsida samt sociala medier, ifall något av arrangemangen behöver ställas in på grund av Covid-19.

Röjning av Skomakareslingan
Torsdagen den 23 april kl 17:30 samlas vi för röjning av slingan. Vi träffas vid starten av elljusspåret. Ta med krattor och andra verktyg!

Vårstädning vid Karpdammen
Tisdagen den 28 april kl 18:00 vårstädar vi inför Valborg.

Traditionellt Valborgsmässofirande vid Karpdammen - inställt!
Torsdagen den 30 april är det Valborgsmässoafton. Vi samlas klockan 19:00 och tänder majbrasan och sjunger vårsånger. Försäljning av kaffe med tilltugg.

Vårstädning av Götemaren
Torsdagen den 14 maj kl 18:00 samlas vi i Götemaren för vårstädning. Föreningen bjuder på grillad korv. Vi hoppas på fint väder!

Skomakareloppet – ett lopp för hela familjen - inställt!
Vi planerar att genomföra Skomakareloppet lördagen den 6 juni. Beslut fattas i mitten av april. Årets lopp blir i så fall nummer 23 i ordningen. Detta är en motionstävling med distanserna 4,5 samt 9 km och barnklasser 300 m samt 1 km. Fina priser och plaketter till alla deltagare. Gratis fika till alla löpare. Start och målgång vid kyrkan. För anmälan och mer information, se www.misterhultsais.se

Midsommarfirande i Hembygdsparken - inställt!
Evenemanget är ett samarrangemang med Hembygdsföreningen. Mer info kommer!

Gammeljul i Misterhult
Lördagen före första advent firar vi Gammeljul i Misterhult. Årets marknad äger rum lördagen den 28 november mellan klockan 15:00-18.00 i Hembygdsparken.

Midvinterfesten
I år äger festen rum fredagen den 18 december klockan 18:00. Vi samlas i Hembygdsparken för gemensamt fackeltåg runt byn. Samarrangemang med Hembygdsföreningen. Hög mysfaktor!

Tennisbana och skidspår
Förutom ovan nämnda aktiviteter finns möjlighet att utnyttja tennisbanan och under snöfyllda vintrar kan ni räkna med fina skidspår.

En hälsning från Misterhults Allmänna Idrotts- och Samhällsförening (MAIS)
Många av våra aktiviteter är samarrangemang med Misterhults Hembygdsförening. Kika gärna in på vår hemsida: www.misterhultsais.se