Det här händer i Misterhult 2019

Vårstädning vid Karpdammen
Torsdagen den 25 april kl 18:00 vårstädar vi inför Valborg. Ta med krattor!

Traditionellt Valborgsmässofirande vid Karpdammen
Tisdagen den 30 april är det Valborgsmässoafton. Vi samlas klockan 19:00 och tänder  majbrasan och sjunger vårsånger. Försäljning av kaffe med tilltugg. 

Vårstädning av Götemaren
Torsdagen den 16 maj kl 18:00 samlas vi i Götemaren för vårstädning. Föreningen bjuder på grillad korv. Vi hoppas på fint väder!

Röjning av Skomakareslingan
Tisdagen den 21 maj kl 17:00 samlas vi för röjning av slingan inför Skomakareloppet.
Ta med krattor och andra verktyg! Samling vid tennisbanan.

Skomakareloppet - Ett lopp för hela familjen
Lördagen den 1 juni arrangerar vi Skomakareloppet i Misterhult. Årets lopp blir det 22e i ordningen. Detta är en motionstävling med distanserna 4,5 samt 9 km och barnklasser 300 m samt 1 km. Fina priser och plaketter till alla deltagare. Gratis fika till alla löpare. Start och målgång vid kyrkan.

"After Skomakareloppet" - Nytt för i år
Alla hälsas välkomna till en "efterfest" i hembygdsparken kl. 17.30. Anmälan görs via Swish: 123 022 49 80, 100kr / person, eller kontakt till Stefan Oscarsson. I kostnaden ingår mat (wokad på murikka), bordsdryck och kaffe. Missa inte detta!

Midsommarfirande i Hembygdsparken - Nytt för i år
Nytt för i år är traditionellt midsommarfirande i Hembygdsparken. Evenemanget är ett samarbete med Hembygdsföreningen.Mer info kommer!

Gammeljul i Misterhult
Lördagen före första advent firar vi Gammeljul i Misterhult. Årets marknad äger rum lördagen den 30 november mellan klockan 15:00-18.00 i Hembygdsparken.

Midvinterfesten
Missa inte midvinterfesten i Misterhult. I år äger festen rum fredagen den
20 december klockan 18:00. Vi samlas i Hembygdsparken för gemensamt fackeltåg runt byn. Samarrangemang med Hembygdsföreningen. Hög mysfaktor!

Tennisbana och skidspår
Förutom ovan nämnda aktiviteter finns möjlighet att utnyttja tennisbanan och under snöfyllda vintrar kan ni räkna med fina skidspår.

Hjärtligt välkomna!

En hälsning från
Misterhults Allmänna Idrotts- och Samhällsförening (MAIS)