Det här händer i Misterhult 2018

Vårstädning vid Karpdammen
Tisdagen den 24 april kl 17:00 vårstädar vi inför Valborg. Ta med krattor!

Traditionellt Valborgsmässofirande vid Karpdammen
Måndagen den 30 april är det Valborgsmässoafton. Vi samlas klockan 19:00 och tänder  majbrasan och sjunger vårsånger. Försäljning av kaffe med tilltugg samt lotter. 

Vårstädning av Götemaren
Torsdagen den 17 maj kl 18:00 samlas vi i Götemaren för vårstädning. Föreningen bjuder på grillad korv. Vi hoppas på fint väder!

Röjning av Skomakareslingan
Lördagen den 19 maj kl 09:00 samlas vi för röjning av slingan inför Skomakareloppet.
Ta med krattor och andra verktyg! Samling vid tennisbanan.

Skomakareloppet
Lördagen den 2 juni arrangerar vi Skomakareloppet i Misterhult. Årets lopp blir det 21e i ordningen. Detta är en motionstävling med distanserna 4,5 samt 9 km och barnklasser 300 m samt 1 km. Fina priser och plaketter till alla deltagare. Gratis fika till alla löpare. Start och målgång vid kyrkan.

Gammeljul i Misterhult
Lördagen före första advent firar vi Gammeljul i Misterhult. Årets marknad äger rum lördagen den 1 december mellan klockan 15:00-18.00 i Hembygdsparken.

Midvinterfesten
Missa inte midvinterfesten i Misterhult. I år äger festen rum fredagen den
21 december klockan 18:00. Vi samlas i Hembygdsparken för gemensamt fackeltåg runt byn. Samarrangemang med Hembygdsföreningen. Hög mysfaktor!

Tennisbana och skidspår
Förutom ovan nämnda aktiviteter finns möjlighet att utnyttja tennisbanan och under snöfyllda vintrar kan ni räkna med fina skidspår.

Hjärtligt välkomna!

En hälsning från
Misterhults Allmänna Idrotts- och Samhällsförening (MAIS)